Granatų sultyse kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Granatų sultyse kepta lašiša

Puikiai iškeptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Vien jo vaizdas gali sužadinti apetitą. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti keptuvėje arba kepti orkaitėje, kaip šiame recepte. Kad visiškai atsiskleistų šios žuvies skonis, naudokite granatų sultis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Granatų sultyse kepta lašiša Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Granatų sultyse kepta lašiša Žingsnis 2
Giliame dubenyje paruoškite lašišai skirtą marinatą. Sumaišykite pusės citrinos sultis, druską, pipirus ir granatų sultis.

Žingsnis 3

Granatų sultyse kepta lašiša Žingsnis 3
Įdėkite lašišą į marinatą ir palikite 15 minučių, kad žuvis jame įsigertų.

Žingsnis 4

Granatų sultyse kepta lašiša Žingsnis 4
Į kepimo indą sudėkite griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną, ant viršaus sudėkite lašišą ir užpilkite marinatu.

Žingsnis 5

Granatų sultyse kepta lašiša Žingsnis 5
Lašišą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Žingsnis 6

Granatų sultyse kepta lašiša Žingsnis 6
Granatų sultyse keptą lašišą patiekite su svogūnais ir citrinos skiltele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos