Publikavimo data: 2025-08-18
Greita ir skani pica keptuvėje
Kai nėra noro ar laiko ruošti mielinę ar kitokią tešlą, kurią reikia iškočioti, nėra geresnio picos recepto už čia pateiktą. Šiek tiek laiko tešlai išminkyti šaukštu, tada šiek tiek laiko įdarams supjaustyti, likusią funkciją atlieka keptuvė. Tokios picos skonis ne prastesnis nei mielinės. Tokio patiekalo galite išmokyti gaminti vaikus - tikrus šio itališko patiekalo gerbėjus, ir jie niekada neliks alkani laukdami tėvų iš darbo.
Žingsnis 1
Paruoškite įdaro ingredientus - sutarkuokite sūrį, dešrą supjaustykite griežinėliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais, o agurkus - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite miltus, kefyrą, kiaušinį ir majonezą. Įberkite šiek tiek druskos ir užminkykite tešlą. Konsistencija panaši į tirštos grietinės konsistenciją.
Žingsnis 3
Keptuvę patepkite aliejumi ir supilkite tešlą. Ant viršaus sudėkite dešrą, agurkus, alyvuoges ir pabarstykite sūriu. Kepkite uždengę dangtį 20 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos