Greita ir skani pica keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Greita ir skani pica keptuvėje

Kai nėra noro ar laiko ruošti mielinę ar kitokią tešlą, kurią reikia iškočioti, nėra geresnio picos recepto už čia pateiktą. Šiek tiek laiko tešlai išminkyti šaukštu, tada šiek tiek laiko įdarams supjaustyti, likusią funkciją atlieka keptuvė. Tokios picos skonis ne prastesnis nei mielinės. Tokio patiekalo galite išmokyti gaminti vaikus - tikrus šio itališko patiekalo gerbėjus, ir jie niekada neliks alkani laukdami tėvų iš darbo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Greita ir skani pica keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite įdaro ingredientus - sutarkuokite sūrį, dešrą supjaustykite griežinėliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais, o agurkus - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Greita ir skani pica keptuvėje Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite miltus, kefyrą, kiaušinį ir majonezą. Įberkite šiek tiek druskos ir užminkykite tešlą. Konsistencija panaši į tirštos grietinės konsistenciją.

Žingsnis 3

Greita ir skani pica keptuvėje Žingsnis 3
Keptuvę patepkite aliejumi ir supilkite tešlą. Ant viršaus sudėkite dešrą, agurkus, alyvuoges ir pabarstykite sūriu. Kepkite uždengę dangtį 20 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos