Publikavimo data: 2024-05-25
Greita jautienos tortilija.
Tortilija - tai klasikinė nerauginta plona plokščia duona, pagaminta iš kukurūzų arba kvietinių miltų. Į tešlą įpilama šiek tiek saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus. Tortilijos plonai iškočiojamos ir kepamos ant sausos keptuvės. Įdarui tinka bet kokie mūsų šaldytuve esantys produktai. Siūlomas pats sotiausias ir sveikiausias variantas - jautienos troškinys su daržovėmis. Tikra meksikietiška virtuvė, kurioje viskas paprasta ir skanu, jums tikrai patiks.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite maltą mėsą ir česnaką, kepkite 10-15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Atskirame inde paprikas supjaustykite išilginėmis juostelėmis, pomidorus - mažais kubeliais, svogūną susmulkinkite.
Žingsnis 3
Į apkeptą maltą mėsą sudėkite daržoves, prieskonius ir druską pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite, kol gausis vientisa masė, tada troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Ant tortilijos užtepkite įdaro, užpilkite salsos padažo.
Kategorijos