Greita jautienos tortilija. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Greita jautienos tortilija.

Tortilija - tai klasikinė nerauginta plona plokščia duona, pagaminta iš kukurūzų arba kvietinių miltų. Į tešlą įpilama šiek tiek saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus. Tortilijos plonai iškočiojamos ir kepamos ant sausos keptuvės. Įdarui tinka bet kokie mūsų šaldytuve esantys produktai. Siūlomas pats sotiausias ir sveikiausias variantas - jautienos troškinys su daržovėmis. Tikra meksikietiška virtuvė, kurioje viskas paprasta ir skanu, jums tikrai patiks.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greita jautienos tortilija. Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite maltą mėsą ir česnaką, kepkite 10-15 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Greita jautienos tortilija. Žingsnis 2
Atskirame inde paprikas supjaustykite išilginėmis juostelėmis, pomidorus - mažais kubeliais, svogūną susmulkinkite.

Žingsnis 3

Greita jautienos tortilija. Žingsnis 3
Į apkeptą maltą mėsą sudėkite daržoves, prieskonius ir druską pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite, kol gausis vientisa masė, tada troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Greita jautienos tortilija. Žingsnis 4
Ant tortilijos užtepkite įdaro, užpilkite salsos padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos