Greita naminė pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Greita naminė pica

Tešla yra minkšta, o pica yra tokia pat gera, tarsi būtų ką tik ištraukta iš orkaitės kitą dieną.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
308 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Tešlai sumaišykite mieles, cukrų, druską, supilkite šiltą vandenį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Greita naminė pica Žingsnis 2
Įberkite puodelį miltų, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. tada suberkite likusius miltus, išminkykite tešlą ir galiausiai sudėkite sviestą.

Žingsnis 3

Greita naminė pica Žingsnis 3
Kol tešla ilsisi, supjaustykite įdarą, sutarkuokite sūrį ant takelio.

Žingsnis 4

Kai tešla padidės, padalykite ją į dvi dalis ir šiek tiek iškočiokite ant stalo.

Žingsnis 5

Perkelkite į kepimo skardą ir paskirstykite rankomis.

Žingsnis 6

Tešlos pagrindą patepkite pomidorų pasta ir majonezu. Ant viršaus pabarstykite šiek tiek sūrio, kad sutvirtėtų įdaras.

Žingsnis 7

Išdėliokite dešreles, pomidorus, grybus ir apibarstykite sūriu.

Žingsnis 8

Dėkite picą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos