Greita naminė pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Greita naminė pica

Tešla yra minkšta, o pica yra tokia pat gera, tarsi būtų ką tik ištraukta iš orkaitės kitą dieną.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
308 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tešlai sumaišykite mieles, cukrų, druską, supilkite šiltą vandenį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Greita naminė pica Žingsnis 2
Įberkite puodelį miltų, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. tada suberkite likusius miltus, išminkykite tešlą ir galiausiai sudėkite sviestą.

Žingsnis 3

Greita naminė pica Žingsnis 3
Kol tešla ilsisi, supjaustykite įdarą, sutarkuokite sūrį ant takelio.

Žingsnis 4

Kai tešla padidės, padalykite ją į dvi dalis ir šiek tiek iškočiokite ant stalo.

Žingsnis 5

Perkelkite į kepimo skardą ir paskirstykite rankomis.

Žingsnis 6

Tešlos pagrindą patepkite pomidorų pasta ir majonezu. Ant viršaus pabarstykite šiek tiek sūrio, kad sutvirtėtų įdaras.

Žingsnis 7

Išdėliokite dešreles, pomidorus, grybus ir apibarstykite sūriu.

Žingsnis 8

Dėkite picą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos