Publikavimo data: 2024-06-24
Greita naminė pica
Tešla yra minkšta, o pica yra tokia pat gera, tarsi būtų ką tik ištraukta iš orkaitės kitą dieną.
Žingsnis 1
Tešlai sumaišykite mieles, cukrų, druską, supilkite šiltą vandenį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įberkite puodelį miltų, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. tada suberkite likusius miltus, išminkykite tešlą ir galiausiai sudėkite sviestą.
Žingsnis 3
Kol tešla ilsisi, supjaustykite įdarą, sutarkuokite sūrį ant takelio.
Žingsnis 4
Kai tešla padidės, padalykite ją į dvi dalis ir šiek tiek iškočiokite ant stalo.
Žingsnis 5
Perkelkite į kepimo skardą ir paskirstykite rankomis.
Žingsnis 6
Tešlos pagrindą patepkite pomidorų pasta ir majonezu. Ant viršaus pabarstykite šiek tiek sūrio, kad sutvirtėtų įdaras.
Žingsnis 7
Išdėliokite dešreles, pomidorus, grybus ir apibarstykite sūriu.
Žingsnis 8
Dėkite picą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.
Kategorijos