Greita pica iš sluoksniuotos tešlos su rūkyta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Greita pica iš sluoksniuotos tešlos su rūkyta mėsa

Dažnai gaminu picą iš sluoksniuotos tešlos, nes ji gana greitai iškepa ir nereikia vargti gaminant tešlą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Greita pica iš sluoksniuotos tešlos su rūkyta mėsa Žingsnis 1
Iškočiokite sluoksniuotą tešlą ir padėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Greita pica iš sluoksniuotos tešlos su rūkyta mėsa Žingsnis 2
Tešlą aptepkite kečupu.

Žingsnis 3

Greita pica iš sluoksniuotos tešlos su rūkyta mėsa Žingsnis 3
Išdėliokite griežinėliais supjaustytus pomidorus, dviejų rūšių dešrą, supjaustytą apskritimais arba pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Greita pica iš sluoksniuotos tešlos su rūkyta mėsa Žingsnis 4
Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos