Publikavimo data: 2024-06-16
Greita pica keptuvėje
Žinoma, picos gamybai reikia laiko ir tešlos paruošimo. Tačiau jei neturite nei vieno, nei kito, pica keptuvėje visada bus išsigelbėjimas. Ši nuostabi idėja, leidžianti sutrumpinti kepimo laiką ir greitai patiekti gardų ir ryškaus skonio bei išvaizdos gaminį, pravers visoms šeimininkėms ir virėjoms. Šį patiekalą galite išmokyti gaminti ir savo vaikus - tai paprasta, nebrangu ir puikus užkandis mamai grįžus iš darbo.
Žingsnis 1
Perpjaukite duoną ar kepalą išilgai pusiau. Iš abiejų pusių išimkite trupinius. Tai bus picos pagrindas. Duonos vidų patepkite kečupu ir majonezu.
Žingsnis 2
Į laivelius sudėkite griežinėliais supjaustytą dešrą, papriką ir pomidorus. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo būsimą picą. Sudėkite picų ruošinius ant kepimo skardos ir 15-20 minučių siųskite į karštą orkaitę. Nustatykite 180 laipsnių temperatūrą.
Kategorijos