Greita pica su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Greita pica su kefyru

Greita pica ant kefyro, kuri niekuo nenusileidžia itališkam giminaičiui. Kartu ją labai lengva ir greitai paruošti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Greita pica su kefyru Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, druską ir augalinį aliejų iki vientisos masės. Miltus ir sodą persijokite per sietelį. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus. Užminkykite tešlą ir palikite ją 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Pomidorą supjaustykite žiedeliais, papriką - juostelėmis, o šoninę susmulkinkite. Į grietinę išspauskite česnaką ir gerai išmaišykite. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Greita pica su kefyru Žingsnis 3
Ant pergamento suformuokite puslankio formą, aptepkite ją grietinės mišiniu, tada paskleiskite sūrio sluoksnį ir sudėkite įdarą. Ant viršaus pabarstykite Provanso žolelėmis ir užtepkite likusios grietinės.

Žingsnis 4

Greita pica su kefyru Žingsnis 4
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 °C ir kepkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos