Publikavimo data: 2024-09-17
Greita pica su kefyru
Greita pica ant kefyro, kuri niekuo nenusileidžia itališkam giminaičiui. Kartu ją labai lengva ir greitai paruošti.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, druską ir augalinį aliejų iki vientisos masės. Miltus ir sodą persijokite per sietelį. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus. Užminkykite tešlą ir palikite ją 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite žiedeliais, papriką - juostelėmis, o šoninę susmulkinkite. Į grietinę išspauskite česnaką ir gerai išmaišykite. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Ant pergamento suformuokite puslankio formą, aptepkite ją grietinės mišiniu, tada paskleiskite sūrio sluoksnį ir sudėkite įdarą. Ant viršaus pabarstykite Provanso žolelėmis ir užtepkite likusios grietinės.
Žingsnis 4
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 °C ir kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos