Publikavimo data: 2025-08-21
Greita pieno makaronų sriuba
Pieniška sriuba laikoma idealiu sudėtinių angliavandenių ir baltymų šaltiniu. Kadangi ši sriuba yra lengvai virškinama, ją galima valgyti net vaikams. Tokios sriubos kaloringumas priklauso nuo atskirų į jos sudėtį įeinančių produktų, būtent - nuo pieno riebumo, cukraus kiekio ir sviesto. Dažnai į pienišką sriubą su vermišeliais dedama uogų, šokolado ir uogienės, o tai taip pat turi įtakos kalorijų kiekiui, tačiau patiekalas tampa daug skanesnis.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą, supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Užvirinkite skystį ir supilkite vermišelius. Nuolat maišykite ir vėl užvirinkite.
Žingsnis 2
Kai užvirs, į sriubą suberkite cukrų, druską ir sviestą. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite sriubą dar 5 minutes. Išjunkite kaitlentę ir dar kartą išmaišykite sriubą. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite patiekalą dar 5 minutes.
Kategorijos