Publikavimo data: 2024-05-25
Greita tortilija su dešra
Tortilija - tai plokščia duona iš kvietinių miltų. Tai vienas iš nacionalinių Meksikos patiekalų. Iš tortilijos gaminama daugybė patiekalų, pavyzdžiui, enchiladas, entomatadas, burritos, fajitas, tacos, tostadas, quesadillas, į kuriuos suvyniojami įvairūs įdarai. Be to, tortilijos dažnai patiekiamos vietoj duonos su kitais patiekalais. Tortilija su dešra - tinka kaip neįprasti, bet labai skanūs pusryčiai.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite, mocarelą supjaustykite plonais griežinėliais, krapus susmulkinkite. Įkaitintoje keptuvėje kepkite dešreles po 1,5 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies, tada kepkite tortilijas po 2 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą: dubenyje sumaišykite majonezą, kečupą, maltus juoduosius pipirus ir papriką.
Žingsnis 3
Padažą užtepkite ant viso duonos plokštainio paviršiaus, ant viršaus uždėkite sūrio, mocarelos sūrio, pupelių, žalumynų ir dešros.
Žingsnis 4
Suvyniokite plokštainį į voką, galite patiekti.
Kategorijos