Publikavimo data: 2024-03-23
Greita uždara pica su pomidorais ir baltosiomis pupelėmis
Pica iš paruoštos sluoksniuotos tešlos pagaminama labai greitai ir lengvai. Šiame recepte kaip priedai naudojamos baltosios konservuotos pupelės, pomidorai, svogūnai ir sūris. Tokia uždara pica puikiai tinka vakarėliui ar užkandžiui. Ji labai sotūs ir skanūs.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Pomidorą perpjaukite per pusę. Kiekvieną jų supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 3-4 mm storio sluoksniuotą tešlą.
Žingsnis 5
Tešlą supjaustykite trikampiais.
Žingsnis 6
Kepimo indo dugną ištepkite augaliniu aliejumi. Išdėliokite trikampėlius saulės formos ratu.
Žingsnis 7
Tešlą patepkite kečupu ir paskleiskite pomidorų, baltųjų pupelių ir svogūnų įdarą.
Žingsnis 8
Įdarą pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 9
Aštrius tešlos trikampėlių galus suvyniokite į vidurį. Gauta forma bus panaši į bandelę.
Žingsnis 10
Uždengtą picą 15-20 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 11
Paruoštą picą pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos