Greitai ant grotelių kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Greitai ant grotelių kepta lašiša

Lašiša yra labai skani ir populiari visame pasaulyje. Lašiša vartojama ir kaip atskiras patiekalas, ir kaip priedas prie pagrindinio patiekalo. Kepta lašiša lengvai gali tapti pagrindine stalo puošmena.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitai ant grotelių kepta lašiša Žingsnis 1
Jei turite filė kepsnių, perpjaukite juos per pusę. Iš visų pusių filė pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite žuvį iš vienos pusės 4 minutes, o iš kitos pusės - dar 4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos