Publikavimo data: 2024-06-15
Greitai keptos krevetės su česnaku ir majonezu
Keptos krevetės su česnaku ir majonezu yra neįtikėtinai skanus, o svarbiausia - naudingas patiekalas dėl krevečių. Krevetėse gausu ne tik vitaminų, bet ir naudingų medžiagų. Tai kalis, magnis, kalcis, fosforas, rūgštys ir įvairūs organizmui reikalingi metalai. Krevetėse yra daug jodo, kuris teigiamai veikia normalią skydliaukės funkciją.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Į keptuvę įspauskite česnaką česnakų spaustuku ir kepkite ant vidutinės ugnies 3 minutes. Sudėkite majonezą ir kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite krevetes, pagal skonį įberkite druskos ir išspauskite citriną. Išmaišykite ir kepkite dar 10 minučių. Išimkite krevetes ir sudėkite jas į gilų indą, pabarstykite šviežiais krapais.
Kategorijos