Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške tokia pat skani kaip ir įprasta pica. Tik jai paruošti prireiks daug mažiau laiko. Senovės graikų ir romėnų pica buvo gaminama iš duonos, ant kurios dėdavo labai įvairių priedų. Šiandien pica yra tarptautinis patiekalas, žinomas visame pasaulyje. Ji turi daugybę pagrindinių receptų: tešlos, duonos, kiaušinių, grūdų. O priedus riboja tik jūsų fantazija.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinius ir pieną, įberkite druskos, smulkiai supjaustytų žolelių ir pipirų. Gerai suplakite plaktuvu arba šakute.

Žingsnis 2

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške Žingsnis 2
Abi duonos riekeles pamirkykite kiaušinio mišinyje ir dėkite į karštą sviestu pateptą keptuvę. Kepkite 3 min. po dangčiu, apverskite ir užpilkite likusiu kiaušinių mišiniu. Uždenkite ir kepkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške Žingsnis 3
Padėkite duonos blyną ant lėkštės. Ant viršaus uždėkite gana storą sluoksnį varškės, tuno ir stambiai tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos