Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške tokia pat skani kaip ir įprasta pica. Tik jai paruošti prireiks daug mažiau laiko. Senovės graikų ir romėnų pica buvo gaminama iš duonos, ant kurios dėdavo labai įvairių priedų. Šiandien pica yra tarptautinis patiekalas, žinomas visame pasaulyje. Ji turi daugybę pagrindinių receptų: tešlos, duonos, kiaušinių, grūdų. O priedus riboja tik jūsų fantazija.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinius ir pieną, įberkite druskos, smulkiai supjaustytų žolelių ir pipirų. Gerai suplakite plaktuvu arba šakute.

Žingsnis 2

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške Žingsnis 2
Abi duonos riekeles pamirkykite kiaušinio mišinyje ir dėkite į karštą sviestu pateptą keptuvę. Kepkite 3 min. po dangčiu, apverskite ir užpilkite likusiu kiaušinių mišiniu. Uždenkite ir kepkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške Žingsnis 3
Padėkite duonos blyną ant lėkštės. Ant viršaus uždėkite gana storą sluoksnį varškės, tuno ir stambiai tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos