Publikavimo data: 2024-06-11
Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške
Greitai keptuvėje kepama duonos pica su tunu ir varške tokia pat skani kaip ir įprasta pica. Tik jai paruošti prireiks daug mažiau laiko. Senovės graikų ir romėnų pica buvo gaminama iš duonos, ant kurios dėdavo labai įvairių priedų. Šiandien pica yra tarptautinis patiekalas, žinomas visame pasaulyje. Ji turi daugybę pagrindinių receptų: tešlos, duonos, kiaušinių, grūdų. O priedus riboja tik jūsų fantazija.
Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinius ir pieną, įberkite druskos, smulkiai supjaustytų žolelių ir pipirų. Gerai suplakite plaktuvu arba šakute.
Žingsnis 2
Abi duonos riekeles pamirkykite kiaušinio mišinyje ir dėkite į karštą sviestu pateptą keptuvę. Kepkite 3 min. po dangčiu, apverskite ir užpilkite likusiu kiaušinių mišiniu. Uždenkite ir kepkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Padėkite duonos blyną ant lėkštės. Ant viršaus uždėkite gana storą sluoksnį varškės, tuno ir stambiai tarkuoto sūrio.
Kategorijos