Publikavimo data: 2025-08-20
Greitas avižinių dribsnių blynas su pomidorais, sūriu ir bazilikais
Avižiniai blynai su pomidorais ir sūriu - neįprastas ir labai skanus patiekalas. Jį paprastai mėgsta tie, kurie laikosi tinkamos dietos. Šis patiekalas sotus, sotus, sveikas, ryškus, turtingas įvairių vitaminų ir mikroelementų. Jis greitai ir lengvai paruošiamas. Patiekale yra daug baltymų, nes jame yra vištų kiaušinių. O baltymai yra pagrindinė organizmo statybinė medžiaga. Avižiniai dribsniai yra geriausias skaidulinių medžiagų ir sudėtinių angliavandenių šaltinis, juose yra visų svarbiausių sveikatai sudedamųjų dalių.
Žingsnis 1
Kepkite po 1 blyną. Dubenyje sumaišykite 2 kiaušinius su druska ir pipirais, įpilkite 2 valgomuosius šaukštus pieno ir suplakite. Tada įmaišykite 3 valgomuosius šaukštus avižinių dribsnių. Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių. Pasiruoškite keptuvę ir ją įkaitinkite.
Žingsnis 2
Tešlą paskirstykite ant keptuvės. Kepkite blyną po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Ant vienos avižinio blyno pusės dėkite sūrio ir pomidorų, pabarstykite bazilikais ir paprikomis ir uždenkite antrąja puse.
Kategorijos