Publikavimo data: 2025-08-18
Greitas ešerys miltuose
Greiti pietūs ar vakarienė visai šeimai, o gal šventiniam stalui, kai maisto gaminimui lieka labai mažai laiko, bet norisi visus nustebinti. Ešerių žuvis yra labai naudinga žmogaus organizmui, visų pirma, jūros ešerių vartojimas gerai veikia smegenis. Švelni ešerio mėsa apvoliota duonoje džiugins jus savo tauriu skoniu, prie šios žuvies galite patiekti baltojo vyno, kad visas patiekalas atsiskleistų maksimaliai. Pasirūpinkite gurmanišku patiekalu namuose!
Žingsnis 1
Žuvyje padarykite negilius išilginius pjūvius. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis. Tada iš abiejų pusių pasūdykite ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Kepkite žuvį iš abiejų pusių po 2 minutes, tada apverskite ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Kai žuvis bus paruošta, nuimkite ją nuo ugnies ir perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Kategorijos