Greitas ešerys miltuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Greitas ešerys miltuose

Greiti pietūs ar vakarienė visai šeimai, o gal šventiniam stalui, kai maisto gaminimui lieka labai mažai laiko, bet norisi visus nustebinti. Ešerių žuvis yra labai naudinga žmogaus organizmui, visų pirma, jūros ešerių vartojimas gerai veikia smegenis. Švelni ešerio mėsa apvoliota duonoje džiugins jus savo tauriu skoniu, prie šios žuvies galite patiekti baltojo vyno, kad visas patiekalas atsiskleistų maksimaliai. Pasirūpinkite gurmanišku patiekalu namuose!
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Greitas ešerys miltuose Žingsnis 1
Žuvyje padarykite negilius išilginius pjūvius. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis. Tada iš abiejų pusių pasūdykite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Greitas ešerys miltuose Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pastatykite ant kaitros. Kepkite žuvį iš abiejų pusių po 2 minutes, tada apverskite ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 3

Greitas ešerys miltuose Žingsnis 3
Kai žuvis bus paruošta, nuimkite ją nuo ugnies ir perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos