Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų

Tai puikus pasirinkimas, kai laukiate svečių ir neturite laiko kepti. Jį lengva paruošti, o mirkyti užtrunka minimaliai. Jis gaunasi fantastiškas. Pyragas švelnus ir sultingas, o riešutai jį padaro ypač gardų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
335 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų Žingsnis 1
Paruoškite sirupą impregnavimui. Į 100 ml vandens įpilkite arbatinį šaukštelį brendžio ir 1 šaukštelį medaus. Sudrėkinkite pyragėlius mirkymo sirupu. Vienam pyragui naudojau 1 valgomąjį šaukštą. Drėgnumą reguliuokite patys, nemėgstu per drėgnų biskvitų.

Žingsnis 2

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Į grietinėlės miltelius įpilkite 250 ml kambario temperatūros pieno ir vieną kiaušinio trynį. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir nuolat maišykite, kad mišinys užvirtų. Sumažinkite kaitrą iki silpnos ir maišykite 2 minutes. Kai kremas sutirštės, išjunkite ugnį ir palikite šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 3

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų Žingsnis 3
Į šiltą grietinėlę įdėkite 50 ml sviesto, galite naudoti ir daugiau. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų Žingsnis 4
Riešutus sumalkite blenderiu. Pagal savo pageidavimus sureguliuokite jų dydį.

Žingsnis 5

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų Žingsnis 5
Surinkite pyragą. Kiekvieną pyragą aptepkite paruoštu kremu, apibarstykite riešutais ir sudėkite serbentus. Nepamirškite aptepti šonų.

Žingsnis 6

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų Žingsnis 6
Šonus ir viršų papuoškite maltais riešutais.

Žingsnis 7

Greitas graikinių riešutų pyragas iš paruoštų pyragų Žingsnis 7
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Į ištirpintą masę įmaišykite 1 šaukštelį sviesto. Šiltą mišinį supilkite į vidurį.

Žingsnis 8

Padėkite pyragą šaltai bent 1 valandai. Jei paliksite per naktį, pyragas bus dar skanesnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos