Publikavimo data: 2024-06-09
Greitas medaus pyragas ant kefyro
Šiame pyrage esantis kerintis medaus skonis gali sukurti puikią nuotaiką po sunkios darbo dienos. Trumpas paruošimo būdas užtikrina, kad galėsite daugiau laiko praleisti su šeima prie puodelio kvapnios kavos ar arbatos ir gabalėlio skanaus pyrago. Svarbiausia laikytis proporcijų, kad pyragas nebūtų per saldus.
Žingsnis 1
Dideliame dubenyje dideliu greičiu trintuvu sumaišykite kiaušinius ir cukrų. Jei neturite maišytuvo, naudokite plaktuvą.
Žingsnis 2
Tada po vieną įmaišykite sodą, medų ir kefyrą. Palaipsniui į dubenį suberkite persijotus miltus ir maišykite mikseriu mažiausiu greičiu.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Paimkite nedidelę kepimo formą ir patepkite ją aliejumi. Tada supilkite tešlą į formą ir kepkite apie 30 minučių. Patikrinkite, ar tešla iškepusi, mediniu pagaliuku arba dantų krapštuku.
Kategorijos