Greitas medaus pyragas ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Greitas medaus pyragas ant kefyro

Šiame pyrage esantis kerintis medaus skonis gali sukurti puikią nuotaiką po sunkios darbo dienos. Trumpas paruošimo būdas užtikrina, kad galėsite daugiau laiko praleisti su šeima prie puodelio kvapnios kavos ar arbatos ir gabalėlio skanaus pyrago. Svarbiausia laikytis proporcijų, kad pyragas nebūtų per saldus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas medaus pyragas ant kefyro Žingsnis 1
Dideliame dubenyje dideliu greičiu trintuvu sumaišykite kiaušinius ir cukrų. Jei neturite maišytuvo, naudokite plaktuvą.

Žingsnis 2

Greitas medaus pyragas ant kefyro Žingsnis 2
Tada po vieną įmaišykite sodą, medų ir kefyrą. Palaipsniui į dubenį suberkite persijotus miltus ir maišykite mikseriu mažiausiu greičiu.

Žingsnis 3

Greitas medaus pyragas ant kefyro Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Paimkite nedidelę kepimo formą ir patepkite ją aliejumi. Tada supilkite tešlą į formą ir kepkite apie 30 minučių. Patikrinkite, ar tešla iškepusi, mediniu pagaliuku arba dantų krapštuku.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos