Publikavimo data: 2024-06-09
Greitas pyragas su uogiene
Pyragai su įvairiausiais uogų, žuvies ir mėsos įdarais yra neabejotinas rusų virtuvės brangakmenis ir vizitinė kortelė. Daugelis šeimininkių norėtų savo namiškius pradžiuginti pyragais, tačiau ne visada turi laiko paruošti šį nuostabų patiekalą nuo pat pradžių. Siūlome jums labai paprastą skanaus pyrago su uogiene receptą. Rezultatas visada būna puikus, nepriklausomai nuo jūsų patirties virtuvėje.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Sudėkite visus ingredientus į maišymo dubenį. Minkykite rankomis, kol tešla taps vientisa, tanki ir elastinga. Iš tešlos iškočiokite rutulį ir padalykite į 3 dalis. Vieną iš šių dalių įdėkite į šaldiklį.
Žingsnis 2
Likusią tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Tešla turėtų būti šiek tiek didesnė už kepimo indą. Ištepkite formą margarinu ir sudėkite į ją tešlą, apjuosdami kraštus.
Žingsnis 3
Tešlos paviršių aptepkite uogiene, o viršų pabarstykite krakmolu, kad kepant neišsiplėstų. Likusią tešlą išimkite iš šaldiklio, sutarkuokite ir apibarstykite pyrago viršų. Įdėkite formą į įkaitintą iki 180 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos