Publikavimo data: 2024-05-26
Greitas silkės receptas
Ši populiariausia pasaulyje žuvis jau seniai yra ant mūsų stalo. Yra daugybė receptų su silkėmis - nuo paprastų iki išskirtinių. Visi mėgsta silkės patiekalus, tačiau ne visos šeimininkės sutinka ilgai vargti virtuvėje prie sudėtingų receptų. Mūsų patiekalas greitai paruošiamas ir pasižymi subalansuotu skoniu dėl puikiai parinktų ingredientų, kurie atskleidžia ir pabrėžia vienas kito skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Nulupkite silkės filė nuo odos ir likusių kaulų. Smulkiems kaulams pašalinti galite naudoti specialų pincetą. Supjaustykite silkę vidutinio dydžio kubeliais. Sudėkite garstyčias, alyvuogių aliejų, gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių vėsioje vietoje. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, jei reikia.
Žingsnis 2
Nuo paruoštų virtų bulvių nulupkite odelę. Nulupkite kietai virtų kiaušinių lukštus. Išimkite sėklas iš paprikos. Bulves, kiaušinius ir papriką supjaustykite kubeliais. Pageidautina, kad pjaustymo dydis būtų vienodas. Įdėkite garstyčiomis ir aliejumi marinuotą silkę. Švelniai išmaišykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite žoleles, svogūnus ir sūrį, įpilkite alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Palikite padažą 5 minutes, kad prisitrauktų. Tada supilkite į salotas ir išmaišykite.
Kategorijos