Publikavimo data: 2024-06-09
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su natūraliu jogurtu
Tokio paprasto ir greito, bet labai skanaus pyrago su jogurtu receptas atkeliavo iš Prancūzijos. Pagrindinė šio patiekalo dalis - geros kokybės jogurtas. Jį rasti nėra lengva, tačiau jei baltymo masės dalis produkte yra ne mažesnė kaip 2,8, šis jogurtas puikiai tinka šiam pyragui.
Žingsnis 1
Kiekvieną pyragą dėkite į orkaitę 15 minučių: pirmąją pusę kepkite 10 minučių, tada apverskite į kitą pusę ir kepkite dar 5 minutes, kol apskrus.
Žingsnis 2
Kremui išplakite kondensuotą pieną, jogurtą ir kakavą mikseriu. Plakite, kol gausite tiršto kremo konsistenciją.
Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą perpjaukite į dvi dalis ir kiekvieną jų pamirkykite paruoštoje grietinėlėje. Tada įdėkite antrąjį pyragą ir pakartokite tą patį mirkymo būdą. Paskutinis tortas taip pat pamirkomas grietinėlėje ir papuošiamas tarkuotu šokoladu. Dedama į šaldytuvą bent valandai.
Kategorijos