Publikavimo data: 2025-08-18
Greitas šokoladinis kišas su migdolų pienu
Šokoladinė grietinė su migdolų pienu - įdomus ir neįprastas desertas. Šokoladas puikiai dera su karvės ir migdolų pienu. O vanilinas suteikia patiekalui rafinuotą, subtilų ir malonų skonį. Be to, šokoladas, iš kurio daugiausia sudarytas desertas, naudingas organizmui. Šokoladas gerina nuotaiką ir bendrą sveikatos būklę. Šokolado skonis, kvapas ir tekstūra teigiamai veikia smegenų sritis.
Žingsnis 1
Paruoškite storadugnį puodą ir supilkite migdolų pieną, karvės pieną ir grietinėlę. Tada suberkite cukrų ir bulvių krakmolą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite šokolado ir vanilės. Virkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami. Virkite 5 minutes ir supilkite į formeles.
Kategorijos