Greitas špinatų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Greitas špinatų pyragas

Užtenka nedidelio kiekio špinatų, kad organizmas būtų prisotintas svarbiausių vitaminų ir mineralų. O jei jie taps pagrindiniu mūsų greito pyrago recepto ingredientu - žali, sultingi, pikantiški - sveikesnių pietų nesugalvosite.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Atskirame dubenyje lengvai suplakite kiaušinius su pienu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Įmaišykite fetos dribsnius, tarkuotą sūrį ir špinatus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Supilkite tešlą į formą ir kepkite 180 °C temperatūroje 40-45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos