Publikavimo data: 2025-08-17
Greitas upėtakių rijetas su grietinėlės sūriu ir žolelėmis
Šį labai rafinuotą, sveiką ir gražų patiekalą galima paruošti iš bet kokios raudonos žuvies vos per 15 minučių. Ryte prie sumuštinių ši užtepėlė jus pasotins geriau nei bet kokia mėsa, nes žuvyje yra visų naudingų medžiagų ir vitaminų, kurie maitina mūsų ląsteles. Šios užtepėlės tekstūra labai švelni, malonaus kreminio skonio. Net ir vaikus, kurie nelabai mėgsta žuvies, galima sugundyti jos paragauti.
Žingsnis 1
Pirmiausia pabarstykite prieskoniais ir iškepkite žuvį. Suvyniokite ją į foliją ir siųskite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms.
Žingsnis 2
Atvėsusią žuvį sutrinkite šakute. Sudėkite smulkintas žoleles, grietinėlės sūrį, druską ir pipirus ir gerai išmaišykite. Galiausiai sudėkite ikrus ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos