Greitas upėtakių rijetas su grietinėlės sūriu ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Greitas upėtakių rijetas su grietinėlės sūriu ir žolelėmis

Šį labai rafinuotą, sveiką ir gražų patiekalą galima paruošti iš bet kokios raudonos žuvies vos per 15 minučių. Ryte prie sumuštinių ši užtepėlė jus pasotins geriau nei bet kokia mėsa, nes žuvyje yra visų naudingų medžiagų ir vitaminų, kurie maitina mūsų ląsteles. Šios užtepėlės tekstūra labai švelni, malonaus kreminio skonio. Net ir vaikus, kurie nelabai mėgsta žuvies, galima sugundyti jos paragauti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Greitas upėtakių rijetas su grietinėlės sūriu ir žolelėmis Žingsnis 1
Pirmiausia pabarstykite prieskoniais ir iškepkite žuvį. Suvyniokite ją į foliją ir siųskite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms.

Žingsnis 2

Greitas upėtakių rijetas su grietinėlės sūriu ir žolelėmis Žingsnis 2
Atvėsusią žuvį sutrinkite šakute. Sudėkite smulkintas žoleles, grietinėlės sūrį, druską ir pipirus ir gerai išmaišykite. Galiausiai sudėkite ikrus ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos