Publikavimo data: 2024-06-09
Greitas zebro pyragas.
Pradžiuginkite savo šeimą gardžiu ir subtiliu "Zebra" tortu, iš tiesų tai tas pats tortas, tik be kremo. Labai gražus ir įmantrus ne tik iš viršaus, bet ir pjūvyje atrodo nepaprastai. Tortą labai lengva paruošti. Ant grietinės jis gaunasi švelnus ir drėgnas, svarbiausia - sumaišyti produktus tinkamu santykiu ir eilės tvarka.
Žingsnis 1
Kiaušinius ir cukrų išplakite mikseriu, ištirpinkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinius, išmaišykite, sudėkite grietinę ir maišykite mikseriu nedideliu greičiu. Į kiaušinių masę supilkite miltus ir sodą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Gautą tešlą padalykite per pusę ir sudėkite į du dubenis. Į vieną dalį įberkite 2 valgomuosius šaukštus kakavos, į kitą - 2 valgomuosius šaukštus miltų; turėsite dviejų rūšių tešlą - tamsią ir šviesią.
Žingsnis 3
Į kepimo indo vidurį dėkite 2 valgomuosius šaukštus tamsios tešlos, tada pakaitomis dėkite 2 valgomuosius šaukštus šviesios tešlos. Tešla pradės skleistis ir susidarys dviejų spalvų apskritimai, primenantys zebrą. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 45 minutes 180C temperatūroje. Patikrinkite mediniu pagaliuku, ar kepinys iškepęs, jis turi būti sausas.
Kategorijos