Publikavimo data: 2025-08-20
Greiti avižiniai sausainiai su bananais, cukruotais vaisiais ir sultenėmis
Avižiniai sausainiai išgarsėjo XVII a., o jų istorija siejama su Škotijos kepėjais. Tuo metu kviečiai nebuvo tokie populiarūs kaip šiais laikais, todėl svarbiausia grūdinė kultūra buvo avižos. Škotiškas traškių kepinių receptas išpopuliarėjo visame pasaulyje.
Žingsnis 1
Sutrinkite bananus į tyrę. Suberkite muskato riešutą, sultanus ir medų ir išmaišykite. Sumaišykite dribsnius su kepimo milteliais ir suberkite į bananus. Taip pat sudėkite cukruotus vaisius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Paruoškite kepimo skardą ir išklokite ją kepimo pergamentu. Iš tešlos suformuokite nedidelius sausainius. Dėkite į orkaitę 20 minučių.
Kategorijos