Publikavimo data: 2024-05-26
Greiti cheburekai su dešra
Būna atvejų, kai reikia greitai paruošti skanų mėgstamą patiekalą, bet tam nėra laiko. Tuomet padės čeburekai su dešra iš picos tešlos. Jų gaminimo procesas labai paprastas, todėl šį receptą galima įtraukti į savo kulinarinių žinių arsenalą. Tokius čeburekus taip pat galima paruošti užkandžiui į darbą ir vaikams į mokyklą. Jie tinka ir arbatos vakarėliui.
Žingsnis 1
Padalykite tešlą į 4 dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą. Pusę kiekvieno apskritimo aptepkite kečupu.
Žingsnis 2
Ant kiekvieno apskritimo su kečupu dėkite griežinėliais supjaustyto kumpio. Aptepkite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Sulenkite per pusę ir užspauskite kraštus pirštais arba šakute. Viršų aptepkite kečupu. Siųskite čeburekus į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos