Publikavimo data: 2024-05-19
Greiti kalmarai su vištiena
Vienas iš šio patiekalo privalumų - dviejų subtilių kalmarų ir vištienos skonių derinys. Be to, jūros gėrybės ir paukštiena leidžia gauti maistingųjų medžiagų. Taigi kalmarai yra kelių grupių vitaminų ir polinesočiųjų riebalų, taip pat vario, fosforo, geležies, jodo lobynas. Vištienos krūtinėlė suteiks būtino cholino, B grupės vitaminų, ypač B9 ir B12. Kartu šie produktai yra subalansuoto patiekalo pavyzdys.
Žingsnis 1
Kiaušinius supjaustykite kubeliais, svogūną - kubeliais, o kalmarus - žiedais. Sudėkite į indą arba salotinę.
Žingsnis 2
Kepkite kalmarus svieste su druska ir pipirais 5 minutes. Jei kepsite ilgiau, kalmarai taps gana kieti ir nieko su jais nepavyks padaryti.
Žingsnis 3
Salotų dubenyje sumaišykite visus ingredientus, įpilkite majonezo ir dar kartą išmaišykite. Jei norite, galite pridėti įvairių prieskonių.
Kategorijos