Greiti pusryčiai su granola ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Greiti pusryčiai su granola ir medumi

Iš avižinių dribsnių, medaus ir džiovintų vaisių galima pasigaminti greitus ir sočius pusryčius. Iš Amerikos kilęs patiekalas, kuris dabar užkariavo visas nacionalines virtuves, yra granola. Sotūs, saldūs, greitai paruošiami, todėl tikrai verta turėti jų atsargų kelioms dienoms. Be to, ją nesunku pagaminti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
362 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greiti pusryčiai su granola ir medumi Žingsnis 1
Avižinius dribsnius sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Išlyginkite sluoksnį ir kepkite orkaitėje 15 minučių. Kad dribsniai nesudegtų, periodiškai juos pamaišykite.

Žingsnis 2

Greiti pusryčiai su granola ir medumi Žingsnis 2
Riešutus susmulkinkite, geriau naudokite blenderį. Supilkite juos į avižinius dribsnius, viską išmaišykite. Ant viršaus užlašinkite medaus ir nuolat maišydami dėkite į orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 3

Greiti pusryčiai su granola ir medumi Žingsnis 3
Kai medus įsigers į dribsnius, suberkite džiovintus vaisius ir gerai išmaišykite. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos