Publikavimo data: 2024-05-25
Greiti pusryčiai su granola ir medumi
Iš avižinių dribsnių, medaus ir džiovintų vaisių galima pasigaminti greitus ir sočius pusryčius. Iš Amerikos kilęs patiekalas, kuris dabar užkariavo visas nacionalines virtuves, yra granola. Sotūs, saldūs, greitai paruošiami, todėl tikrai verta turėti jų atsargų kelioms dienoms. Be to, ją nesunku pagaminti.
Žingsnis 1
Avižinius dribsnius sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Išlyginkite sluoksnį ir kepkite orkaitėje 15 minučių. Kad dribsniai nesudegtų, periodiškai juos pamaišykite.
Žingsnis 2
Riešutus susmulkinkite, geriau naudokite blenderį. Supilkite juos į avižinius dribsnius, viską išmaišykite. Ant viršaus užlašinkite medaus ir nuolat maišydami dėkite į orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 3
Kai medus įsigers į dribsnius, suberkite džiovintus vaisius ir gerai išmaišykite. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 5-7 minutes.
Kategorijos