Publikavimo data: 2024-06-23
Greiti sausainiai su aviečių džemu
Sausainiai yra vienas mėgstamiausių vaikystės skanėstų, juos galima valgyti vienus arba su gėrimu, pavyzdžiui, su puodeliu arbatos. Orkaitėje kepti sausainiai su aviečių džemu yra nuostabaus skonio ir turi traškią plutelę.
Žingsnis 1
Į ištirpintą sviestą suberkite druską, cukrų, kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į mišinį supilkite miltus ir krakmolą, išminkykite tešlą ir padalykite ją į lygias dalis. Mažesnę tešlos dalį įdėkite į šaldiklį, o likusią tešlą sudėkite ant kepimo skardos ir iškočiokite visu paviršiumi.
Žingsnis 2
Tešlą aptepkite aviečių džemu. Likusią tešlos dalį sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo lentelės ir pabarstykite ant sausainių. Dėkite kepimo skardą į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 25 minutėms, kol apskrus. Sausainius supjaustykite gabalėliais ir palikite atvėsti.
Kategorijos