Greitos ir lengvos korėjietiškos morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Greitos ir lengvos korėjietiškos morkos

Korėjietiškų morkų kilmė - tradiciniai korėjiečių virtuvės patiekalai. Vieni jas priskiria salotoms, kiti - šaltiems užkandžiams. Nepaisant šio neaiškumo, korėjietiškos morkos turi didelę paklausą. Ji pasižymi aiškiu antivirusiniu ir antiseptiniu poveikiu. Korėjietiškose morkose yra daug gliukozės ir sacharozės, tačiau jas leidžiama valgyti cukriniu diabetu sergantiems žmonėms, nes jų glikemijos indeksas yra žemas. Dar vienas svarbus pliusas yra tai, kad gaminant šį patiekalą išsaugomos organizmui svarbios medžiagos, ypač vitaminai B ir PP.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Greitos ir lengvos korėjietiškos morkos Žingsnis 1
Pasūdykite, supilkite actą ir cukrų, lengvai nuspauskite morkų juosteles. Pagardinkite pipirais ir paskaninkite kalendromis.

Žingsnis 2

Greitos ir lengvos korėjietiškos morkos Žingsnis 2
Suberkite česnakus prie morkų ir supilkite aliejų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos