Publikavimo data: 2025-08-19
Greitos ir lengvos korėjietiškos morkos
Korėjietiškų morkų kilmė - tradiciniai korėjiečių virtuvės patiekalai. Vieni jas priskiria salotoms, kiti - šaltiems užkandžiams. Nepaisant šio neaiškumo, korėjietiškos morkos turi didelę paklausą. Ji pasižymi aiškiu antivirusiniu ir antiseptiniu poveikiu. Korėjietiškose morkose yra daug gliukozės ir sacharozės, tačiau jas leidžiama valgyti cukriniu diabetu sergantiems žmonėms, nes jų glikemijos indeksas yra žemas. Dar vienas svarbus pliusas yra tai, kad gaminant šį patiekalą išsaugomos organizmui svarbios medžiagos, ypač vitaminai B ir PP.
Žingsnis 1
Pasūdykite, supilkite actą ir cukrų, lengvai nuspauskite morkų juosteles. Pagardinkite pipirais ir paskaninkite kalendromis.
Žingsnis 2
Suberkite česnakus prie morkų ir supilkite aliejų.
Kategorijos