Grietinėje troškinti švelnūs kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Grietinėje troškinti švelnūs kalmarai

Jei pietums ar vakarienei norite pasigaminti ką nors neįprasto, puikiai tiks grietinėje troškinti kalmarai. Jūros gėrybių ir kreminio sviesto bei grietinės skonio derinys patiks ne tik dietiniam maistui palankiai nusiteikusiems žmonėms, bet ir gurmanams. Gausus baltymų kiekis, kurio gausu ir kalmaruose, ir grietinėje, suteikia pranašumą tiek naudingumo, tiek skonio prasme.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėje troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 1
Kalmarus supjaustykite šiaudeliais arba žiedais, svogūną supjaustykite kubeliais arba griežinėliais.

Žingsnis 2

Grietinėje troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 2
Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite augalinį arba sviesto aliejų, sudėkite svogūnus. Nustatykite vidutinę ugnį ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai, nepamiršdami pamaišyti. Į keptuvę supilkite miltus, išmaišykite. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus kalmarus.

Žingsnis 3

Grietinėje troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 3
Į kalmarus įpilkite reikiamą kiekį grietinės, pabarstykite paprikomis. Po to troškinkite dar 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos