Publikavimo data: 2024-02-04
Grietinėlės desertas su šokolado apvalkalu receptas
Jei nuspręsite apsipirkti torto savo svečiams, daugiau laiko praleisite važiuodami į parduotuvę ir laukdami eilėje, nei gamindami šį neįtikėtinai subtilų desertą. Jums reikės: jogurto, želatinos, pieno ir šokolado glaistui pagaminti. Paruoškite kremus, bus skanu!
Žingsnis 1
Želatiną užpilkite šaltu pienu ir palikite 20 minučių. Paruoškite crème fraîche.
Žingsnis 2
Indą su pienu ir želatina pastatykite ant silpnos ugnies ir maišydami kaitinkite, kol želatina ištirps.
Žingsnis 3
Atskirai sumaišykite jogurtą, cukrų, vaniliną ir plakite plaktuvu, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 4
Supilkite pieną ir želatiną į jogurto mišinį ir plakite dar 5 minutes. Supilkite grietinėlę į kremą ir palikite šaldytuve 2 valandoms.
Žingsnis 5
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, supilkite grietinėlę, palaikykite šaldytuve dar 20 minučių ir patiekite.
Kategorijos