Publikavimo data: 2024-01-19
Kreminė braškių varškė receptas
Kreminė braškių varškė - puiki alternatyva parduotuvėje pirktiems jogurtams ir "stebuklingai varškei" su dirbtiniais dažikliais ir kvapiosiomis medžiagomis. Tokį skanų ir sveiką desertą galima pagaminti iš paprasčiausių ingredientų. Paimkite varškę, grietinę ir uogas, įberkite šiek tiek cukraus ir viską sutrinkite trintuvu. Supilkite į formeles ir štai - sveika naminė varškė paruošta! O jei cukrų pakeisite fruktoze ir imsite nugriebtą varškę, desertas taps dar sveikesnis.
Žingsnis 1
Nuplaukite braškes, pašalinkite uodegėles. Kitus ingredientus paruoškite taip, kaip aprašyta recepte.
Žingsnis 2
Varškę sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 3
Sutrinkite braškes trintuvu.
Žingsnis 4
Į dubenį su varške sudėkite braškių tyrę, cukrų ir grietinę.
Žingsnis 5
Suplakite ingredientus mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Gautą desertą sukrėskite į mažas formeles, uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą. Desertas turėtų sustingti ir sutirštėti.
Žingsnis 7
Grietinėlės ir išrūgų desertas paruoštas. Prieš patiekiant papuoškite šviežiu mėtos lapeliu ir šviežiomis uogomis.
Žingsnis 8
Į tokį desertą galite įdėti įdaro: uogų, riešutų, džiovintų vaisių.
Kategorijos