Siūlome jums paruošti klasikinį panna cotta variantą, kurį sudaro grietinėlė, cukrus ir vanilė. Desertas patiekiamas su šokoladu, karamele, uogomis arba vaisiais. Su mūsų desertu turėsite desertą kaip restorane :)
Žingsnis 1
Paruoškite ir ant stalo išdėliokite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Želatiną su vandeniu supilkite į dubenį ir palikite 5-10 minučių išbrinkti.Kremas turi būti kokybiškas.
Žingsnis 3
Tuo tarpu grietinėlę supilkite į puodą, suberkite cukrų ir vaniliną ir pastatykite ant viryklės.
Žingsnis 4
Nuolat maišydami užvirinkite grietinėlę.
Žingsnis 5
Nuimkite kremą nuo viryklės, sudėkite išbrinkusią želatiną ir maišykite, kol ji visiškai ištirps.Maišykite atsargiai, kad desertas netaptų purus.
Žingsnis 6
Supilkite kremo masę į formeles.Deserto forma gali būti visiškai bet kokia. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Pasirinkite jums patinkančią formą. Jei naudojate tešlos formeles, prieš tai jas geriau patepti augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Padėkite panna cotta į šaldytuvą 2 valandoms ir patiekite. Jei naudojote konditerines formeles, prieš patiekdami jas 30 sekundžių pamerkite į karštą vandenį ir atsargiai išverskite į lėkštę.
Žingsnis 8
Norėdami patiekti panna cotta, paimkite bet kokių vaisių ar uogų ir papuoškite desertą. Taip pat tinka mėtos ir šokoladas.