Publikavimo data: 2024-01-20
Klasikinė panna cotta receptas
Siūlome jums paruošti klasikinį panna cotta variantą, kurį sudaro grietinėlė, cukrus ir vanilė. Desertas patiekiamas su šokoladu, karamele, uogomis arba vaisiais. Su mūsų desertu turėsite desertą kaip restorane :)
Žingsnis 1
Paruoškite ir ant stalo išdėliokite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Želatiną su vandeniu supilkite į dubenį ir palikite 5-10 minučių išbrinkti.Kremas turi būti kokybiškas.
Žingsnis 3
Tuo tarpu grietinėlę supilkite į puodą, suberkite cukrų ir vaniliną ir pastatykite ant viryklės.
Žingsnis 4
Nuolat maišydami užvirinkite grietinėlę.
Žingsnis 5
Nuimkite kremą nuo viryklės, sudėkite išbrinkusią želatiną ir maišykite, kol ji visiškai ištirps.Maišykite atsargiai, kad desertas netaptų purus.
Žingsnis 6
Supilkite kremo masę į formeles.Deserto forma gali būti visiškai bet kokia. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Pasirinkite jums patinkančią formą. Jei naudojate tešlos formeles, prieš tai jas geriau patepti augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Padėkite panna cotta į šaldytuvą 2 valandoms ir patiekite. Jei naudojote konditerines formeles, prieš patiekdami jas 30 sekundžių pamerkite į karštą vandenį ir atsargiai išverskite į lėkštę.
Žingsnis 8
Norėdami patiekti panna cotta, paimkite bet kokių vaisių ar uogų ir papuoškite desertą. Taip pat tinka mėtos ir šokoladas.
Kategorijos