Publikavimo data: 2024-04-01
Grietinėlės ir sūrio padažas
Įdėjus padažo pažįstamiems maisto produktams suteikiama nauja dimensija. Paruoškite naminį grietinėlės ir sūrio padažą, kad praturtintumėte kasdienį patiekalą. Galite eksperimentuoti su prieskoniais ir priedais, gaminti su grietine ar majonezu, pridėti česnako ar garstyčių. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti grietinėlės sūrio padažą, vadovaukitės receptu.
Žingsnis 1
Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir ištirpinkite sviestą. Supilkite miltus ir nuolat maišydami kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Plona srovele supilkite grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Įberkite šiek tiek druskos, juodųjų pipirų, muskato riešuto. Supilkite parmezaną. Išmaišykite iki vientisos masės. Virkite 1 minutę. Išjunkite kaitlentę.
Kategorijos