Grietinėlės ir sūrio padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grietinėlės ir sūrio padažas

Įdėjus padažo pažįstamiems maisto produktams suteikiama nauja dimensija. Paruoškite naminį grietinėlės ir sūrio padažą, kad praturtintumėte kasdienį patiekalą. Galite eksperimentuoti su prieskoniais ir priedais, gaminti su grietine ar majonezu, pridėti česnako ar garstyčių. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti grietinėlės sūrio padažą, vadovaukitės receptu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Grietinėlės ir sūrio padažas Žingsnis 1
Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir ištirpinkite sviestą. Supilkite miltus ir nuolat maišydami kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Plona srovele supilkite grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Įberkite šiek tiek druskos, juodųjų pipirų, muskato riešuto. Supilkite parmezaną. Išmaišykite iki vientisos masės. Virkite 1 minutę. Išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, kreminiai padažai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, sūrio padažai, receptų rinkinys

Kategorijos