Publikavimo data: 2024-03-27
Grietinės ir sūrio padažas
Grietinės ir sūrio padažas yra lengvas ir subtilus padažas daugeliui jūsų stalo patiekalų. Paprastai paruošiamas padažas papuoš ir suteiks ryškių ir sultingų natų jūsų salotų, daržovių garnyrų, karštųjų žuvies ir paukštienos patiekalų skoniui, harmoningai derės su šviežiomis daržovėmis ir jūros gėrybėmis. Širdingas ir aromatingas priedas daugeliui jūsų patiekalų suteiks naujų skonio derinių tiek karštai, tiek šaltai patiekiamiems patiekalams.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sviestą iš šaldytuvo išimkite iš anksto, kad jis būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Sviestą tirpinkite ant vidutinės ugnies, kol susidarys lengvos baltos putos. Į ištirpintą sviestą suberkite miltus ir ant silpnos ugnies gerai išmaišykite, kol masė taps vientisa ir lengvai auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į puodą supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį, maišykite, kol sūris išsilydys ir susidarys vientisa konsistencija.Įpilkite grietinės, pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska. Kruopščiai išmaišykite, užvirinkite ir iš karto nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Padažą supilkite į atskirą indą. Jei reikia, naudokite jį karštą arba laikykite šaldytuve uždengtame inde. Gero apetito!
Kategorijos