Publikavimo data: 2024-04-01
Sūrio padažas
Lengvai ir greitai paruošiamas sūrio padažas gali ilgai išsilaikyti šaldytuve ir suteikti patiekalams naujų skonių. Šis padažas praturtins ir pagardins daugelį jūsų patiekalų - nuo garnyrų iki mėsos ir žuvies. Jis puikiai tiks ant keptų bulvių ir kaip padažas naminei šašarai. Skirtingai nei parduotuvėse pirkti padažai, būsite tikri, kad produktas natūralus, be dažiklių ir maisto priedų.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje ant silpnos ugnies sumaišykite miltus ir pieną. Kruopščiai išmaišykite, naudodami plaktuvą, kad neliktų gumuliukų. Neužvirinkite pieno.
Žingsnis 2
Kai pieno mišinys pradės tirštėti, supilkite grietinėlę ir sviestą ir toliau kruopščiai maišykite iki vientisos masės. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių, pavyzdžiui, paprikos, kario, baziliko arba kmynų.
Žingsnis 3
Sutarkuokite kietąjį sūrį ir suberkite į keptuvę kartu su kitais ingredientais. Maišykite ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys ir susimaišys su likusiais ingredientais.
Žingsnis 4
Padažą supilkite į stiklinį indą ir uždenkite dangteliu. Palikite atvėsti kambario temperatūroje, tada laikykite šaldytuve. Uždarytas stiklainis bus sandarus ir neleis į padažą patekti pašaliniams kvapams.
Kategorijos