Publikavimo data: 2024-04-01
Pomidorų ir sūrio padažas
Padažai padeda paįvairinti net paprasčiausių ir įprastų patiekalų skonį. Jie patiekiami su jau paruoštu maistu ir naudojami gaminant maistą. Tarp padažų plačiai paplitę majonezas, kečupas, bešamelis, tartaras, sojų padažas, salsa, tkemali ir kiti. Šis receptas skirtas ne mažiau žinomam - pomidorų ir sūrio padažui. Jo švelnus kreminis skonis puikiai tinka prie makaronų ir picos. Šį padažą sudarančios prieskoninės žolelės suteikia jam itališko skonio.
Žingsnis 1
Pomidorų pastą sudėkite į puodą ir įpilkite vandens. Uždekite ant ugnies.
Žingsnis 2
Kai pomidorų pasta pradės lėtai virti, sumažinkite ugnį ir į keptuvę sudėkite lydytą sūrį. Padažą virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol mišinys taps vientisas.
Žingsnis 3
Į pomidorų pastą ir sūrį suberkite papriką, prieskonių mišinį ir česnaką. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Į padažą įberkite druskos ir cukraus.
Žingsnis 5
Padažą virkite dar 3-4 minutes.
Kategorijos