Pomidorų ir sūrio padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Pomidorų ir sūrio padažas

Padažai padeda paįvairinti net paprasčiausių ir įprastų patiekalų skonį. Jie patiekiami su jau paruoštu maistu ir naudojami gaminant maistą. Tarp padažų plačiai paplitę majonezas, kečupas, bešamelis, tartaras, sojų padažas, salsa, tkemali ir kiti. Šis receptas skirtas ne mažiau žinomam - pomidorų ir sūrio padažui. Jo švelnus kreminis skonis puikiai tinka prie makaronų ir picos. Šį padažą sudarančios prieskoninės žolelės suteikia jam itališko skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų ir sūrio padažas Žingsnis 1
Pomidorų pastą sudėkite į puodą ir įpilkite vandens. Uždekite ant ugnies.

Žingsnis 2

Pomidorų ir sūrio padažas Žingsnis 2
Kai pomidorų pasta pradės lėtai virti, sumažinkite ugnį ir į keptuvę sudėkite lydytą sūrį. Padažą virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol mišinys taps vientisas.

Žingsnis 3

Pomidorų ir sūrio padažas Žingsnis 3
Į pomidorų pastą ir sūrį suberkite papriką, prieskonių mišinį ir česnaką. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Pomidorų ir sūrio padažas Žingsnis 4
Į padažą įberkite druskos ir cukraus.

Žingsnis 5

Pomidorų ir sūrio padažas Žingsnis 5
Padažą virkite dar 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos