Publikavimo data: 2024-04-01
Grietinėlės padažas žuviai
Grietinėlės padažas žuviai yra universalus pagardas. Su šiuo padažu tinka raudona ir balta riebios ir liesos žuvys. Grietinėlės padažą žuviai tinka naudoti troškinant arba kepant orkaitėje, kad mėsa būtų sultinga. Jį taip pat galima patiekti atskirai prie paruošto patiekalo. Svarbiausia, kad jam paruošti nereikia daug pastangų ir laiko.
Žingsnis 1
Supilkite grietinėlę į puodą, įdėkite lauro lapą ir prieskonines žoleles. Gerai išmaišykite ir pasūdykite. Virkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes, nuolat maišydami. Sudėkite sviestą. Virkite, kol sviestas ištirps. Iš padažo išimkite lauro lapą. Sudėkite krapus ir susmulkintą česnako skiltelę ir išmaišykite.
Kategorijos