Grietinėlės padažas žuviai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grietinėlės padažas žuviai

Grietinėlės padažas žuviai yra universalus pagardas. Su šiuo padažu tinka raudona ir balta riebios ir liesos žuvys. Grietinėlės padažą žuviai tinka naudoti troškinant arba kepant orkaitėje, kad mėsa būtų sultinga. Jį taip pat galima patiekti atskirai prie paruošto patiekalo. Svarbiausia, kad jam paruošti nereikia daug pastangų ir laiko.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlės padažas žuviai Žingsnis 1
Supilkite grietinėlę į puodą, įdėkite lauro lapą ir prieskonines žoleles. Gerai išmaišykite ir pasūdykite. Virkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes, nuolat maišydami. Sudėkite sviestą. Virkite, kol sviestas ištirps. Iš padažo išimkite lauro lapą. Sudėkite krapus ir susmulkintą česnako skiltelę ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos