Grietinės ir česnakų padažas su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Grietinės ir česnakų padažas su sūriu

Grietinės ir česnakų padažas yra lengviausiai ir greičiausiai pagaminamas padažas. Šis padažas yra visiškai universalus, jis tinka visiems bulvių patiekalams, ypač tinka patiekti su kaimiškomis bulvėmis ir draniki. Jis taip pat puikiai tiks su koldūnais ir virtinukais. Šis padažas nuostabus tuo, kad dera su daugeliu produktų, pavyzdžiui, net su žuvimi ir vištiena. Šis padažas turi didelę paklausą dėl savo naudingumo, nes pagrindinis ingredientas - grietinė, yra puikus "kenksmingo" majonezo pakaitalas, kiti ingredientai yra saikingai naudingi ir nėra kenksmingi.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
357 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės ir česnakų padažas su sūriu Žingsnis 1
Grietinę sudėkite į dubenį arba gilų indą. Nuluptą česnaką išspauskite per presą (česnakų spaudiklį) ir sudėkite į grietinę.

Žingsnis 2

Grietinės ir česnakų padažas su sūriu Žingsnis 2
Parmezano sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite jį į grietinę ir česnaką ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos