Publikavimo data: 2024-10-22
Grietinės ir česnakų padažas su sūriu
Grietinės ir česnakų padažas yra lengviausiai ir greičiausiai pagaminamas padažas. Šis padažas yra visiškai universalus, jis tinka visiems bulvių patiekalams, ypač tinka patiekti su kaimiškomis bulvėmis ir draniki. Jis taip pat puikiai tiks su koldūnais ir virtinukais. Šis padažas nuostabus tuo, kad dera su daugeliu produktų, pavyzdžiui, net su žuvimi ir vištiena. Šis padažas turi didelę paklausą dėl savo naudingumo, nes pagrindinis ingredientas - grietinė, yra puikus "kenksmingo" majonezo pakaitalas, kiti ingredientai yra saikingai naudingi ir nėra kenksmingi.
Žingsnis 1
Grietinę sudėkite į dubenį arba gilų indą. Nuluptą česnaką išspauskite per presą (česnakų spaudiklį) ir sudėkite į grietinę.
Žingsnis 2
Parmezano sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite jį į grietinę ir česnaką ir gerai išmaišykite.
Kategorijos