Grietinės padažas dešrelėms pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Grietinės padažas dešrelėms

Visose šalyse padažai patiekiami su pagrindiniais patiekalais ir garnyrais, kad maistas būtų sotesnis ir kaloringesnis. Dauguma jų taip pat palankiai veikia žmogaus skonio receptorius ir didina apetitą. Populiariausi padažai Rusijoje yra kečupas, majonezas, sojų, totorių ir česnakinis padažas. Jie patiekiami su žuvimi, mėsa ir daržovėmis. Prie dešrelių siūlome ruošti grietinės padažą. Jo lengva tekstūra puikiai derės prie šio patiekalo ir padės išryškinti skonį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės padažas dešrelėms Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 2

Grietinės padažas dešrelėms Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, kečupą, prieskonius ir žoleles.

Žingsnis 3

Grietinės padažas dešrelėms Žingsnis 3
Išvirkite dešreles.

Žingsnis 4

Grietinės padažas dešrelėms Žingsnis 4
Į stalą patiekite paruoštas dešreles su grietinės padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos