Publikavimo data: 2024-06-22
Grietinės padažas dešrelėms
Visose šalyse padažai patiekiami su pagrindiniais patiekalais ir garnyrais, kad maistas būtų sotesnis ir kaloringesnis. Dauguma jų taip pat palankiai veikia žmogaus skonio receptorius ir didina apetitą. Populiariausi padažai Rusijoje yra kečupas, majonezas, sojų, totorių ir česnakinis padažas. Jie patiekiami su žuvimi, mėsa ir daržovėmis. Prie dešrelių siūlome ruošti grietinės padažą. Jo lengva tekstūra puikiai derės prie šio patiekalo ir padės išryškinti skonį.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, kečupą, prieskonius ir žoleles.
Žingsnis 3
Išvirkite dešreles.
Žingsnis 4
Į stalą patiekite paruoštas dešreles su grietinės padažu.
Kategorijos