Publikavimo data: 2025-08-18
Grietinės pyragas orkaitėje
Paruoštą briketą iš presuotos sausos grietinės galima gana greitai paruošti kvapnų vaisių ar uogų skonio pyragą arbatai. Kad patiekalas būtų skanus ir saugus, rinkitės kokybišką produktą. Kiselė briketuose turėtų būti kvadrato formos, be įtrūkimų, tinkamumo vartoti terminas turėtų būti ne ilgesnis kaip 6 mėnesiai. Sudėtyje gali būti tik vaisių ir uogų sultys, cukrus ir krakmolas, tačiau neturėtų būti dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir dažiklių.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į dubenį sudėkite skaldytą rūgpienį ir sutrupinkite jį į smulkius trupinius. Supilkite ištirpintą margariną ir išmaišykite. Tada supilkite miltus ir įmuškite kiaušinį. Masę suplakite mikseriu. Tada apipilkite sodą actu, suberkite ją į tešlą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite kišo pyragą. Pyrago formą ištepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į formą, pašaukite į orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite.
Kategorijos