Publikavimo data: 2024-05-25
Grietinės pyragas su braškėmis
Grietinės pyragą su braškėmis galite paruošti nesugaišdami daug pastangų ir laiko. Užtenka paimti šviežių braškių ir sumaišyti tešlai skirtus produktus. Švelnaus biskvito pagrindo ir braškių derinys yra klasikinis deserto variantas popietinei arbatai pagal tikras angliškas tradicijas. Grietinės ir braškių pyragas yra lengvas, tirpstantis ant liežuvio skanėstas, sukuriantis vasaros terasos užmiesčio namuose atmosferą.
Žingsnis 1
Iš grietinės užminkykite tešlą. Minkštą sviestą išsukite mikseriu su cukrumi. Toliau plakant įmuškite kiaušinius, vanilę ir supilkite grietinę. Suberkite miltus, druską, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite, kad gautųsi tiršta, kreminė tešla.
Žingsnis 2
Surinkite pyragą. Kepimo formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba patepkite aliejumi. Tolygiai supilkite tešlą į formą ir ant viršaus išdėliokite braškes. Pabarstykite cukrumi.
Žingsnis 3
Pyragą iškepkite su braškėmis ir grietine. Įdėkite pyrago formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 45-60 minučių, kol iškeps. Atvėsinkite pyragą, supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos