Publikavimo data: 2024-05-26
Grietinės sūrio pyragas
Sūrio pyragas yra amerikietiškos ir europietiškos virtuvės desertas. Tai pyragas su grietinėlės ir sūrio įdaru ant smėlio pagrindo. Dėl neįprasto saldaus ir sūraus skonio sūrio pyragas išpopuliarėjo ir tapo mėgstamas visame pasaulyje. Šiame recepte siūlome jums pasigaminti sūrio pyragą su grietinėlės ir grietinės įdaru ant sausainių pagrindo. Deserto akcentas - citrinos žievelė ir sultys, kurios suteikia gaivių citrusinių vaisių natų.
Žingsnis 1
Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka ir išspauskite sultis.
Žingsnis 2
Sausainius sumalkite blenderiu, kol taps trupiniai.
Žingsnis 3
Į sausainius sudėkite suminkštintą sviestą ir šaukštą citrinos sulčių. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite sausainių ir sviesto mišinį į torto formą ir tolygiai paskirstykite rankomis, kad suformuotumėte šonus. Įdėkite pagrindą į šaldiklį 10 minučių, kad sustingtų.
Žingsnis 5
Tuo tarpu paruoškite įdarą. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo.
Žingsnis 6
Į kiaušinius įmaišykite grietinę, kreminį sūrį, žievelę ir du šaukštus citrinos sulčių. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos kreminės masės.
Žingsnis 7
Iš šaldiklio išimkite atšaldytą pagrindą. Į pagrindą supilkite kreminio sūrio įdarą ir tolygiai paskirstykite.
Žingsnis 8
Kepkite sūrio pyragą 170 °C temperatūros orkaitėje 60 minučių. Išjunkite orkaitę ir šiek tiek praverkite dureles. Palikite sūrio pyragą atvėsti orkaitėje.
Žingsnis 9
Išimkite sūrio pyragą iš formos ir pabarstykite cukraus pudra. Paruošta. Mėgaukitės!
Kategorijos