Publikavimo data: 2024-04-06
Grietinės želė
Grietinės želė - skanus ir neįprastas desertas, kuris ruošiamas paprastai. Svarbiausia - laikytis terminų, kad želatina gerai išbrinktų, kitaip želė neišlaikys formos. Šiam receptui tinka bet kokio riebumo grietinė. Jei norite, galite įdėti vaisių gabalėlių.
Žingsnis 1
Paruoškite želė. Išbrinkusią želatiną sudėkite į puodą ant vidutinės ugnies. Kaitinkite 2-3 minutes, kol ištirps, bet neužvirkite. Kaitindami nuolat maišykite želatiną. Išplakite grietinę su cukrumi (įskaitant vanilę). Tada supilkite ištirpintą želatiną į grietinę ir cukrų ir gerai išmaišykite. Grietinės želė supilkite į formeles arba kremzdeles ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos