Grietinės želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Grietinės želė

Grietinės želė - skanus ir neįprastas desertas, kuris ruošiamas paprastai. Svarbiausia - laikytis terminų, kad želatina gerai išbrinktų, kitaip želė neišlaikys formos. Šiam receptui tinka bet kokio riebumo grietinė. Jei norite, galite įdėti vaisių gabalėlių.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės želė Žingsnis 1
Paruoškite želė. Išbrinkusią želatiną sudėkite į puodą ant vidutinės ugnies. Kaitinkite 2-3 minutes, kol ištirps, bet neužvirkite. Kaitindami nuolat maišykite želatiną. Išplakite grietinę su cukrumi (įskaitant vanilę). Tada supilkite ištirpintą želatiną į grietinę ir cukrų ir gerai išmaišykite. Grietinės želė supilkite į formeles arba kremzdeles ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos