Grietinės želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Grietinės želė

Grietinės želė yra sveikas skanėstas, kurį galima nesunkiai paruošti namuose. Želė padeda stiprinti širdies raumenis, jungiamuosius audinius, kraujagyslių sieneles padaro plastiškesnes ir tvirtesnes. Be to, produktas padeda didinti protinį darbingumą. Grietinę geriau vartoti vidutinio riebumo. Gerai, jei pieno produktas bus naminis. Želatiną galima pakeisti pektinu arba agaro agaru.
Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės želė Žingsnis 1
Paruoškite želatinos pagrindą. Supilkite išbrinkusią želatiną į puodą, įjunkite vidutinę kaitrą ir kaitinkite, kol ištirps. Neužvirinkite.

Žingsnis 2

Grietinės želė Žingsnis 2
Paruoškite cukraus sirupą. Sumaišykite cukrų su 2 valgomaisiais šaukštais vandens. Pastatykite puodą ant ugnies, kaitinkite, kol sutirštės, tada leiskite sirupui atvėsti.

Žingsnis 3

Grietinės želė Žingsnis 3
3 veiksmas: pagaminkite grietinės želė. Į atvėsusį sirupą supilkite grietinę ir vanilinį cukrų. Išmaišykite. Tada supilkite želatiną, gerai išmaišykite ir supilkite į grietinėlę. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos