Griežinėliai su pikantišku grietinėlės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Griežinėliai su pikantišku grietinėlės padažu

Nuo pirmojo sumuštinio pagaminimo praėjo daugiau nei penki šimtmečiai. Šis iš pirmo žvilgsnio paprastas patiekalas užkariavo beveik visą pasaulį. Šiuolaikinėje namų virtuvėje jis yra populiarumo viršūnėje, tačiau sumuštiniams keliami vis didesni reikalavimai. O svarbiausia: šis nesudėtingai paruošiamas užkandis turi būti sveikas. Mūsų pateiktas riekelių su grietinėlės padažu receptas - tai modernus sveikas sumuštinis šiuolaikinėms šeimininkėms.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Griežinėliai su pikantišku grietinėlės padažu Žingsnis 1
Paruoštus agurkus sutarkuokite stambia tarka. Nuluptą česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą. Smulkiai supjaustykite krapus. Kreminį sūrį gerai sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Griežinėliai su pikantišku grietinėlės padažu Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, majonezą, grietinę, česnaką, krapus ir agurkus, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį įberdami druskos ir pipirų. Dar kartą išmaišykite. Šaukštu supilkite padažą į lėkštę ir patiekite. Jį galima laikyti šaldytuve iki trijų dienų stiklainyje su dangteliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos