Publikavimo data: 2024-10-13
Griežinėliai su pikantišku grietinėlės padažu
Nuo pirmojo sumuštinio pagaminimo praėjo daugiau nei penki šimtmečiai. Šis iš pirmo žvilgsnio paprastas patiekalas užkariavo beveik visą pasaulį. Šiuolaikinėje namų virtuvėje jis yra populiarumo viršūnėje, tačiau sumuštiniams keliami vis didesni reikalavimai. O svarbiausia: šis nesudėtingai paruošiamas užkandis turi būti sveikas. Mūsų pateiktas riekelių su grietinėlės padažu receptas - tai modernus sveikas sumuštinis šiuolaikinėms šeimininkėms.
Žingsnis 1
Paruoštus agurkus sutarkuokite stambia tarka. Nuluptą česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą. Smulkiai supjaustykite krapus. Kreminį sūrį gerai sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, majonezą, grietinę, česnaką, krapus ir agurkus, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį įberdami druskos ir pipirų. Dar kartą išmaišykite. Šaukštu supilkite padažą į lėkštę ir patiekite. Jį galima laikyti šaldytuve iki trijų dienų stiklainyje su dangteliu.
Kategorijos