Publikavimo data: 2024-06-09
Grikiai su jūros lydekomis grietinėlės padaže
Grikiai ir jūros lydekos grietinėlės padaže paruošiami greitai ir lengvai, iš gana prieinamų produktų. Jūrų lydekos filė yra labai minkšta ir švelni. Tačiau kadaise jūros lydekų mėsa buvo laikoma antrarūše. Labai daug už nieką. Juk ji labai skani ir dietinė. Šiandien jūros lydekų mėsa labai paplitusi, ji parduodama tiek šviežia, tiek šaldyta ir yra gana aukštai vertinama.
Žingsnis 1
Kepkite svogūną saulėgrąžų aliejuje, kol jis taps auksinis, apie 5 minutes. Į keptuvę sudėkite žuvį ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Žuvį užpilkite grietinėle, uždenkite ir troškinkite dar 10 minučių. Suberkite petražoles ir išjunkite ugnį.
Kategorijos