Grikiai su jūros lydekomis grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Grikiai su jūros lydekomis grietinėlės padaže

Grikiai ir jūros lydekos grietinėlės padaže paruošiami greitai ir lengvai, iš gana prieinamų produktų. Jūrų lydekos filė yra labai minkšta ir švelni. Tačiau kadaise jūros lydekų mėsa buvo laikoma antrarūše. Labai daug už nieką. Juk ji labai skani ir dietinė. Šiandien jūros lydekų mėsa labai paplitusi, ji parduodama tiek šviežia, tiek šaldyta ir yra gana aukštai vertinama.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grikiai su jūros lydekomis grietinėlės padaže Žingsnis 1
Kepkite svogūną saulėgrąžų aliejuje, kol jis taps auksinis, apie 5 minutes. Į keptuvę sudėkite žuvį ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Grikiai su jūros lydekomis grietinėlės padaže Žingsnis 2
Žuvį užpilkite grietinėle, uždenkite ir troškinkite dar 10 minučių. Suberkite petražoles ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos