Publikavimo data: 2024-06-16
Grikiai su raugintais kopūstais
Tai skanus, sveikas ir paprastas patiekalas, kurį lengva paruošti. Grikių košė yra viena sveikiausių košių, pirmaujanti pagal vitaminų kiekį B. Raugintuose kopūstuose gausu vitamino A, kalcio, mangano ir ypač vitamino C.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite kopūstus, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kai kopūstai bus beveik paruošti, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite dar 5-8 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite grikius, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 4
Supilkite 4 puodelius karšto vandens, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 25 min.
Kategorijos