Publikavimo data: 2024-10-13
Grikių košė ant grikių pieno su moliūgais
Grikių košė su moliūgais - tai sveikatai naudingų medžiagų lobynas. Moliūgai gerina virškinimą, padeda išvalyti organizmą ir pašalinti skysčių perteklių. Šią košę galima virti muliažinėje keptuvėje, katiliuke ar puode, bet kuriuo atveju ji bus itin aromatinga, švelni ir traški.
Žingsnis 1
Grikius nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu apie 40 minučių. Į košę supilkite grikių pieną ir cukrų, išmaišykite, užvirinkite, pavirkite 10 minučių ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite kubeliais ir virkite vandenyje apie 10 minučių, kol suminkštės. Susmulkinkite moliūgą į tyrę ir sumaišykite su grikiais.
Žingsnis 3
Sudėkite košę į dubenį, supilkite kokosų aliejų ir išmaišykite. Ant viršaus pabarstykite linų sėmenimis, sezamo sėklomis ir žiedadulkėmis. Papuoškite košę šokolado gabalėliais.
Kategorijos